Inlägget innehåller annonslänkar

Urban Kind antioxidant day cream var med i Goodiebox tips tricks & trends box. För tillfället har jag för många påbörjade dagräder för att uppskatta just den här men det kan absolut ändras. Som många nya märken man hittar i boxar så finns det inte mycket information om den här på nätet. Den ska i alla fall återhämta huden, fräscha upp och bygga upp den och det låter ju lovande.

Annons

Innehållet är en mix av vitamin b, c, d och e. Malaktit var lite otippat men stenar kan ju ha magiska egenskaper sägs det och i just det här fallet gissar jag att det är de läkande egenskaperna de är ute efter i Urban Kind antioxidant day cream. Ceramider är ju hudens små byggstenar så det är en underbar ingrediens. Kakao har många bra egenskaper och är rikt på antioxidanter. Cica är ju läkande och tallbark är rikt på proantocyanidiner som fungerar som antioxidanter.

Recension Tuben är söt och jag vet redan nu att jag kommer störa mig på skruvkorken.

När jag läst lite om den så tror jag att det är en kräm som jag kommer tycka om men som sagt så får jag använda upp några först innan jag öppnar den.

Urban Kind antioxidant day cream finns hos Goodiebox

Köpa igen? Oklart än

Urban Kind antioxidant day cream

close

Prenumerera på nyheter och exklusiva erbjudanden