Ströme overnight face correction oil

Ströme overnight face correction oil

Ströme overnight face correction oil är trots sitt namn inte svenskt utan holländskt och deras förpackningar omnämdes som en av årets trender av Agnetha Elmegård och Johan Magnussons trendspaning under Nordic Natural Show 2024.

Kartonger görs vanligtvis av papper och som vi redan vet är inte jordens resurser oändliga och i år börjar många se på hela produktens miljöpåverkan. Kartongen som skyddar denna vackra glasflaska är gjord av svamp och bryts ner till näring för jorden fort. Vi som bor i villa kan lägga den i trädgårdslandet efter att vi rivit sönder den i mindre bitar och den blir fort nedbruten.

Annons

Men som alltid ska vi inte fastna på utsidan även om den är viktig. Insidan är lika viktig för annars har vi ingen glädje av utsidan. Ströme overnight face correction oil har bakuchiol som även är känt som naturens retinol. Nattljusolja är en rik antioxidant. E vitamin bevarar både hud och produktk evigt unga. Kamomillolja från Marocko lugnar. Tillsammans ska de minska pigmenteringar och rodnad samtidigt som de minskar inflammation. Givetvis ger oljan näring på djupet och återfuktar. Allt i flaskan är helt naturligt och 90,8% är ekologiskt.

Hur ska då detta mirakel på flaska användas? Efter rengöring applicerar du några droppar till ansikte hals och dekolletage. Massera in dem och oljan är även gjord så att du ska kunna kombinera den med t ex Gua Sha

Recension Flaskan har en design som jag gillar och alla delar går enkelt att dela upp och lämna till återvinning när du använt upp allt. Kartongen kommer hamna i en av mina pallkragar som jordförbättring. I pallkragen ligger även en flaska från Wild shower gel så nu börjar även odlingarna visa att jag är en skönhetsnörd.

För tillfället har jag lite för många öppna oljor så jag återkommer inom kort med utlåtande om hur oljan doftar och känns.

Ströme overnight face correction oil finns hos Hälsokraft för 349kr

Kommentarer

2 svar till ”Ströme overnight face correction oil”

  1. Profilbild för Jeanette

    Roligt koncept på förpackning och riktigt sustainable =)

    Jag valde deras Birch Sap Cleanser som ska bli spännande att testa framöver =)

    1. Profilbild för Hudvårdstest
      Hudvårdstest

      Jag ser fram emot att höra vad du tycker om den. Funderar på att riva ner förpackningen i en av pallkragarna nu så att jag har fin jord till våren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *