Nutrilight vattenflaska

Nutrilight vattenflaska

Nutrilight vattenflaska är gjord i rostfri stål som ska vara både hållbart och hålla ditt vatten kallt under dagen. Kolsyrat vatten sägs varken vara bra för magen eller resterande av kroppen och att köpa stilla vatten i Sverige är inte klokt. Vi har bland världens renaste vatten i kranen och då är det dessutom fräscht. Det på flaska i butik kan ha stått flera månader innan du köper det.

Extra plus i kanten för tipsen på morgonrutin med att dricka vatten, använd rödljus och ladda om. Enkla råd som man ofta glömmer. Vatten ger även en vackrare hud så drick men överdriv inte. Runt 2liter per dag räcker till de flesta men du känner dig själv bäst men jag lovar att det syns på huden när du har en bra fuktnivå inifrån och ut.

Annons

Recension Efter hypen med Stanley Cup har vi väl alla gett upp tramset med att släpa runt på en enorm flaska och vill ha något lite mer smakfullt. Nutrilight vattenflaska är inte lika hög som en läskflaska i plast. Jag blir extra glad av att det inte är någon form av sugrör. De är svåra att hålla helt rena och vissa hävdar att vi bildar rynkor runt munnen när vi använder sugrör så jag undviker dem. Rynkor är svåra att undvika helt men sugrör kan vi leva utan.

Flaskan har en yta som känns mellan silkeslen men med en liten strävhet som gör att man inte tappar den så lätt. Jag tycker det hade varit mer logiskt om plastremmen även höll fast korken men det gör den inte. Nu blir flaskan enklare att stoppa in i diskmaskinen om locket är löst men många brukar säga att man inte ska maskindiska dem. Jag hittar inget om den här ska maskin eller handdiskas men för säkerhets skull handdiskar jag den. Glacials flaskor blir inte fina i diskmaskinen i alla fall så den här tänker jag vara rädd om.

Nutrilight vattenflaska finns att köpa hos Nutrilight för 299kr

Köpa igen? Nja vitt är inte min favoritfärg men kanske i svart men först vill jag testa den lite mer.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Nutrilight vattenflaska”

  1. Profilbild för Jeanette

    Perfekt storlek på vatten/termosflaskan enligt mitt tycke =)

    Jag fick en i rosa, gammelrosa 😊

    1. Profilbild för Hudvårdstest
      Hudvårdstest

      Storleken är verkligen perfekt. Lagom stor för att få följa med i handväskan. Rosa ör ju perfekt för dig, låter som en riktigt fin färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *