Share Swiss är ett spännande märke som jag först märkte på Eco Living Scandinavia och nu börjar de synas ännu mer i Sverige! De har en färgsättning som fångade mitt intresse och sedan insåg jag att de dessutom har produkter som gynnar hud, hår och tarmarna. Företaget har redan 1980 utvecklat fruktfermentering utan syre. 2016 kom de på marknaden i Europa och USA. 2019 kom de världens enda fermenterade dryck.
Deras produkter bygger på ett antikt recept för från Tangdynastin. Trots all vår moderna teknik har vi homo sapiens inte förändrats så mycket. Vi behöver bra näring för att må bra. Mycket i huden börjar i tarmen och därför är en bra bakterieflora viktig för allt i vår kropp
Fermentering är ett traditionellt sätt att skapa goda bakterier och det har fått ett rejält uppsving när vi insåg hur viktigt det är med pre och probiotika är.
De handplockade plommonen får först ligga i sin egen juice 30 månader innan de täcks med speciella örter. Hela processen är komplicerad och är fokuserad på att ta fram maximal funktion. Processen fortsätter i förpackningen tills produkten äts och egentligen fortsätter processen i kroppen. Pro och probiotika ger en balans i tarmen vilket ger mer lyster och energi.
Lämna ett svar