Adopt perfume Skin Obsesson är en dramatisk doft. Jag tyckte namnet passar bra för mig och doften är en fullträff. Märket kommer från Grasse och Bordeaux och är tillverkad med respekt för naturen och även med respekt för kundernas plånbok. Jag upptäckte märket på Stockholm Beauty Week och jag tror att det kan bli en favorit.

  • Toppnot Päron
  • Hjärtnot Tonkabönor & jasmin
  • Basnot Sandelträ

Päron låter inte direkt gott men det gör inget. Det jag föll för var tonkabönor som ger en mjukhet tillsammans med den lite söta jasminen. För att det inte ska bli för gulligt så räddar sandelträt upp så den passar för oss som passerat tonåren. Många parfymer har ju en tendens att lukta som något för barn om de blir för söta.

Annons

Det ska vara en sensuell doft och jag tycker det stämmer. Den är ändå inte så påtaglig att den känns fel dagtid. Jag tror att den kommer användas flitigt i höst 🍂

Budgetparfym brukar kunna dofta gott vid applikation för att sedan försvinna men den här stannar kvar som en dyrare. Det här känns som en lyxig parfym men med ett otroligt pris så man får pengar över till mer hudvård.

Adopt Skin obsession finns för 179kr hos Skin Punks

Köpa igen? Det kan jag tänka mig men jag köper sällan om just parfymer eftersom jag alltid är nyfiken på något nytt när jag använt slut på den men det är en otroligt god och prisvärd parfym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *