AIE 010AIE 010

Aie 010 serum, eyes puffy no more är ett serum som ska sudda ut svullnad och rynkor. Jag har en rejäl utmaning åt det efter senaste tiden. Trots sin lätta formula så ska du kunna se effekten på några minuter

Bäst effekt får du om du använder serumet morgon och kväll. Du kan även använda det på de härliga linjerna vi får av att le hela tiden.

Annons

Det har bland annat vunnit Nordic Natural Beauty Award 2022 I kategorin folkets val och Bästa ögonserum. Nordic Natural Beauty Award har höga krav för att ens nå nominering så det är verkligen otroliga priser.

Vad ska då trolla bort våra djupt oönskade rynkor och svullna ögon i AIE 010 serum, eyes puffy no more? Hyaluronsyra i en mix av hög och lågmolekylärvikt är en klassiker mot rynkor eftersom många av dem uppstår pga brist på fukt. Det plumpar direkt men verkar även långsiktigt så effekten byggs upp. Koffein är också en klassiker mot svullnad eftersom det drar ihop blodkärl. Det har även en lätt uppljusande effekt och tightar upp huden.

Recension Flaskan är otroligt vacker och helt återvinningsbar. Aie har ju ett miljötänk som jag verkligen tycker om och i synnerhethet att de inte offrar elegans eller effektivitet.

Pipetten lockar till att leka influencer och peta vid ögonen med men det är en alldeles för dyrbar produkt för att fördärva med baciller. Jag droppar såklart en bit ifrån hudytan så produkten håller så länge som möjligt.

Den tar inte mycket mer plats än ett läppstift vilket gör den resevänlig. Något jag stör mig lite på med den liksom AIE 025 Ultimate oil serum är att strassstenarna på flaskan sitter med ett klister som tyvärr släpper fort. En liten detalj och absolut något som man överlever.

Doften är otroligt neutral. Konsistensen är lätt som vatten och den absorberas snabbt och känns verkligen inte alls när den absorberats. Det är inga problem att lägga på makeup över

Påsarna dras snabbt ihop och jag ser verkligen fram emot att se resultatet byggas upp. Nu hoppas jag att jag lyckades fota en dålig dag men senaste månaderna har varit stressiga och kost och sömn har kanske inte varit på topp.

Aie 010 serum, eyes puffy no more finns hos AIE för 2458kr

Köpa igen? Nu pratar vi serum som ska jämföras med salongsbehandlingar och inte enklare produkter. Jag har nyss börjat testa det och än så länge älskar jag det. Jag förstår om många backar för priset men det är ändå köpvärt

Före ögonserum och med dålig sömn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *