Anwen utredningsborste låg i en Goodiebox och såg skum ut. Jag var ytterst skeptisk när jag testade den men designen är ju helt underbar. Spiralformen gör att borsten fjädrar och det var en upplevelse att testa. Det kändes som om jag skulle bryta av den när jag skulle reda ut håret efter duschen men den har hållit i mer än ett år så den är hållbarare än den känns.

Jag borstar gärna för hårt så fjädringen är bra för mig. Borstpiggarna är mjuka men reder ändå ut håret. Tyvärr tycker jag att det känns som att det går av lite mer hår än jag vill. De är lite hårdare än Ikoo Metallic Oyster Pocket Hair Brush men handtaget gör den skön att hantera. De utan handtag tenderar ju att flyga iväg som en våt tvål ibland.

Annons

När jag letade pris på den så upptäckte jag att jag gjort ett fel någon gång ibland. Den ska inte användas med värmeverktyg som hårfönar. Jag har gjort det någon enstaka gång.

Borsten ska brytas ner på 5 år när du slänger den. Den är gjord av biologiskt nedbrytbart material och kan komposteras. Jag undrar hur många som lägger den i komposten.

Anwen utredningsborste kostar 9 euro vilket är riktigt prisvärt.

Köpa igen? Absolut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *