Apoliva fotvårdssalva

Apoliva fotvårdssalva är en fotvårdssalva som vunnit många priser. Det är en rik och närande salva som innehåller mycket som du även kan hitta i en bra kräm för ansiktet. Den ska vårda torra fötter och minska sprickor och förhårdnader. Hudbarriären är ju många som börjar inse att är viktig men vi är många som glömmer våra fötter som bär oss hela dagarna.

Annons

Vad är det då i Apoliva fotvårdssalva som är så magiskt? 10% karbamid som binder vätska och 12% glycerin vilket är känt för att mjukgöra. PHA-syra har ju våra ansikten fått så även fötterna bord ju få lite av den eftersom den är milt exfolierande. Panthenol lugnar och återfuktar. Mjölksyran exfolierar. Förutom att dofta fräscht innehåller den även sådant som förebygger dålig doft som eucalyptus, lavendel och litsea cubeba.

Årets fotkräm – Apoliva – Fotvårdssalva -Sverige
Fotvårdssalva med karbamid, pha-syra och glycerin gör den här fotsalvan till en kär kamrat – i alla lägen”

https://www.skonhetsredaktorerna.se/tag/apoteket/

Recension jag erkänner att jag är betydligt bättre på att vårda mitt ansikte än mina fötter. Exfoliering är alltid eftersatt och de är ofta torra. Första gången jag testade den hade jag gått en många timmar i högklackat och fötterna var trötta. De vart bättre snabbt och kändes även mjuka och återfuktade.

Självklart blir jag glad över att det är en plasttub med snäpplock. Det är lätt att dosera ut en lagom mängd och det känns som att lite räcker långt.

Annons

Den absorberas otroligt snabbt och mjukgör otroligt bra. Det låga priset gör att man definitivt inte behöver snåla med den. Den här utklassar faktiskt många av mina dyra fotkrämer.

Apoliva fotvårdssalva finns hos Apoteket för 35kr

Köpa igen? Otroligt gärna, jag är i chock över priset och hur effektiv den är

Apoliva fotvårdssalva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *