Body oil Okategoriserade Tester

Australian Bodycare Body Oil

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Jag är ambassadör för Australian Bodycare vilket innebär att jag får rabatter för att testa deras produkter. De har många effektiva produkter och även om jag har ett samarbete med dem så lovar jag att vara lika brutalt ärlig som jag brukar vara.

Australian Bodycare Body Oil är en olja för kroppen. Det är en mjukgörande olja som såklart även innehåller tree Tea tree Oil som är välgörande för huden. Vissa kan få reaktioner av Tea Tree oil men det är oftast för att de använt ren olja. Är du osäker så ska du göra ett litet patchtest på din hud.

Det här är utspädd tea treeolja med mandelolja för att göra huden mjuk och solrosolja för att fylla på med E-vitamin. Skvalan gör att huden ser frisk ut och den jämnar också ut utseendet på huden.

Om du har bristningar, ärr, celluliter eller lite slapp hud kan du använda den morgon och kväll för att minska intrycket av dem. Jag tycker att mina skulderblad blivit lite jämnare sedan jag började använda Australian Bodycare Body Oil Nu tror jag på ärlighet och måste erkänna att jag inte använt den två gånger om dagen av ren lathet men den är riktigt bra. För att få bort bristningar och ärr helt krävs oftast kirurgi men om de minskar så brukar de ändå inte vara så stort problem. Mitt blindtarmsärr ser rätt lika ut men jag tycker om oljan och kommer använda den oavsett. Det är en bra olja men jag tror inte du blir av med celluliter och ärr. Du kan dock få en slätare fastare hud och då syns inte problemen lika bra.

Australian Bodycare Body Oil 80ml finns bland annat hos Lyko för 119kr

Det här är en olja jag gärna köper igen

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *