Authentic Beauty Concept Glow mask
Authentic Beauty Concept Glow mask

Authentic Beauty Concept Glow mask är en vegansk hårmask/ hårinpackning som främst är framtagen för färgat hår men passar även för hår som vill ha mer glans utan flygighet. Det som skiljer den från många är att den har en tjock formula som stannar på ytan och inte absorberas för snabbt. Håret ska bli mjukt och glansigt utan att tyngas ner. Det som tilltalar mig mycket är att håret även ska bli lätt att reda ut.

Annons

Masken ska användas i tvättat fuktigt hår 5-10 minuter en gång per vecka vilket alla bör ha tid med annars är det dags att ta en ordentlig koll på kalendern och prioriteringar.

Det som ska ge lyster till håret i Authentic Beauty Concept Glow mask är dadlar och kanel. Deras produkter bygger på rena ingredienser men inte alltid 100% naturliga eftersom det förbrukar otroligt mycket av jordens resurser ibland. Jag tycker det är skönt med ett märke som har ett hållbarhetstänkande som känns sunt. 100% naturligt är inte alltid helt hållbart. Deras skönhetsfilosofi är också hållbar, de vill lyfta fram äkta hår och inte överbehandlat, onaturligt hår.

Annons

Recension Burken är snygg och skruvlock och burk brukar inte vara en favorit men en gång per vecka överlever jag det om jag gillar produkten annars brukar den försvinna fort från badrummet.

Doften är totalt beroendeframkallande och jag har på riktigt lagt hårmask bara för att njuta av doften. Nu tycker jag inte att jag känner den efter duschen men några minuters njutning är ju också njutning och lite doft ligger nog kvar i håret. Den har en kryddig härlig doft.

Konsistensen är fast och känns djupt återfuktande på håret. Det är som att svepa in håret i motsvarigheten till en härlig bodybutter. Känslan ligger kvar och jag kommer på mig själv med att tycka att håret inte känns lika skönt utan masken. Åter till mitt tidigare påpekande om att kunna unna sig 5-10minuter varje vecka. Jag vet att ibland är tiden knapp och någon gång ibland är det ok men att göra sig till en martyr och aldrig prioritera sig själv är inte bra. I någon from måste vi unna oss lite egentid som vi mår bra av och prioritera oss själva. För mig är det den viktigaste aspekten av hud och skönhetsvård med att unna sig lite egentid. Min hårmask lägger inte jag så lugnt utan lägger in den på helgduschen och låter den verkan under tiden som jag peelar kroppen eller rakar benen. Det tar ca 5-10 minuter och stjäl inte mycket av tid för mig.

Håret blir mjukt och får en djup glans även när det är dags för besök hos frisören. Jag tycker effekten blir bäst när man använder masken regelbundet.

Authentic Beauty Concept Glow mask finns hos utvalda salonger för ca 425kr

Köpa igen? Den kostar lite men jag tycker den är prisvärd ändå. Det här är en favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *