Babor lipoil

Inlägget innehåller annonslänkar till Åhlens

Babor lipoil är en läppolja som även ska vårda läpparna. Babor är ett salongsmärke som håller en hög kvalitet så den bör vara bättre än en enklare olja. Den ska både vårda och ge lite färg samtidigt som den ger glans. Oljor är ju något som jag verkligen gillar till ansikte och kropp.

För ett tag sedan bytte Babor design på Babor lipoil men innehållet ska vara lika i den nya kantigare tuben.

https://in.ahlens.se/t/t?a=1136856392&as=1609214315&t=2&tk=1&url=https://www.ahlens.se/Skonhet/hudvard/ansikte/lappvard-15243/babor-lip-oil-pearl-pink-65320101/

Recension Applikatorn gör det enkelt att applicera läppoljan och konsistensen är lagom flytande. Läppprodukter är något som kan driva en till vansinne om de är felformulerade. Det värsta jag testat är Ciaté Everyday vacay coconut lip oil som flöt ut över hakan och doftade ren kokosolja. Olja för läppar måste ha en fast konsistens för jag vet ingen som vill ha en oljig haka. Den här läppoljan stannar där du applicerat den och håller sig fin i många timmar.

Läpparna känns mjuka och sköna och ser fräscha ut. Glansen är enligt mig lagom.

Doften är beroendeframkallande! Jag älskar melon men syntetmelondoft kan lätt bli billig. Den här är bara fräsch.

Summering, en läppolja kan lätt bli fel och lägger man även in doft så kan det bli katastrof. Den här har klarat alla fallgropar och är riktigt trevlig. Den bor i min handväska med några andra och är den jag oftast tar upp.

Säg den kärlek som varar för evigt och den här fick ett snopet slut. Applikatorn är för kort för att komma åt det sista. Jag som ogillar slöseri med natur och skönhetsprodukter ser det som ett stort problem. Det känns riktigt fel att slänga den med så mycket kvar.

Babor lipoil finns hos Åhlens för 269kr

Köpa igen? Det kan jag definitivt göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *