Babor multi vitamin ampuller
Babor multi vitamin ampuller

Babor multi vitamin ampuller är ett kit med 7 ampuller så du kan köra en kur under en vecka eller dutta på med en ampull lite nu och då. Jag har upptäckt att det ger mer effekt att göra en kur så jag använder dem så men du är en vuxen människa som gör vad du vill. De här ska ge vitalitet och energi till huden och det behöver huden nu efter vintern.

En ampull är en högkoncentrerad form av hudvård som går djupare än ett serum. Den är förpackad i en glasampull som ska knäckas med ett speciellt verktyg som medföljer i kitet. Använd aldrig fingrarna. Jag har ibland använt handduk på resor men en ampullknäckare är alltid att föredra. Babor är kända för sina effektiva ampuller.

Vad gömmer sig i Babor multi vitamin ampuller? En mix av vitaminer som A, B3, B5, C och E som ska skydda huden och göra den mer motståndskraftig. Basen består av havtornsolja som ofta används i hudvård. Den hör huden mjuk och är rik på näring.

Recension Asken har ampullerna snyggt förpackade och ampullknäckaren ligger fint i asken. Det är lätt att öppna en ampull. Mängden serum räcker för ansiktet, halsen och dekolletaget.

Informationen om när de ska användas är tunn men efter mycket Googlande så kom jag fram till att det verkar som att de ska användas kvällstid. Det känns också rimligast med tanke på att den innehåller A-vitamin.

Babor multi vitamin ampuller finns hos Eleven för 233kr

Köpa igen? Jag återkommer om en vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *