Bali body bronzing serum
Bali body bronzing serum

Bali body bronzing serum är ett serum som ger en varm bronsig ton till hyn. Den går att lägga till i dagkrämen för skapa en skintint eller under foundation för lite extra glow. Den är även snygg som den är och innehåller oljor som ger näring till huden och ger en fräsch lyster.

Eftersom Bali body bronzing serum innehåller mica ger det ett skimmer som suddar lite diskret på små skavanker. Mica har varit en problematisk ingrediens men tack vare insatser från många är den oftast ansvarsfullt framtagen.

Recension Ifall du följt mig ett tag så tror jag att du vet att jag vill ha pump på allt. Det är fräschare och lätt att få lagom mängd. Mitt favoritformat på resor är utan tvekan tuber och den här får därför full pott och plus i kanten för en snygg färg.

Konsistensen är lätt som ett serum och huden känns puderslät. Man får en fin lyster och ser lite solkysst ut. Doften är fräsch och inte så påtaglig. Den är perfekt om man vill se lite festsnygg ut och jag brukar lyxa till det med den till armar och dekolletage om det är fest.

Bali body bronzing serum finns hos Bangerhead för 369kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *