Banila Dear Hydration Crystal Glow EssenceBanila Dear Hydration Crystal Glow Essence

Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven

Banila Dear Hydration Crystal Glow Essence är ett essence som är mer som ett serum. Det ska återfukta och ge lyster. Banila är mest kända för sina underbara rengöringsbalm som dessutom är väldigt prisvärda. De har nu utökat med riktigt bra hudvård som lanserades på Miss Clara i september och hela linjen fokuserar på vårt viktiga microbiom.

Hur ska den då användas? För inbitna nördar kan det här framstå som onödig information men många vanliga användare är osäkra. Den ska appliceras på ren hud efter toner men före kräm. Den är mild nog att använda både morgon och kväll. Jag hittar ingen info om den ökar solkänslighet men solen ska vi vara försiktiga med oavsett.

Vad är det då som ska ge en mjuk hud med lyster i Banila Dear Hydration Crystal Glow Essence? Inte helt otippat hittar vi klassikern för att binda fukt, hyaluronsyra. Hyaluronsyran är ju flitigt använd eftersom den kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i fukt och slätar ut huden. Pink Cactus Water™ är en lite mer otippad ingrediens och den i kombination med Pink Hydra Biome™ är Banilas egenskapade ingredienser som kommer från en rosa kaktus.

Recension Flaskan är snygg. Pipetten gör det enkelt att få fram den mängd man önskar.

Doftar lite mer än jag skulle önska men återfuktar verkligen bra. Huden blir återfuktad och får både lyster och spänst.

Banila Dear Hydration Crystal Glow Essence finns hos Eleven för 339kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *