BCL spa massage cream lemongrass + green tea är en kräm för händer, fötter och kroppen. Det är en massagekräm som även har mjukgörande egenskaper och ger näring till huden.

Annons

Citrongräs och grönt te ger en underbar doft och antioxidanter. Den ska även ha utrensande effekt men forskningen är kluven om det går att detoxa genom att applicera kräm på huden så jag fokuserar på andra effekter. Jojoba och olivolja är klassiker fyllda med antioxidanter, näring och vitaminer.

Recension: Burken är med skruvlock och jag brukar ogilla såna. Den här känner jag att är ok. Konsistensen är lite för tjock för att vara bra i en tub.

Annons

BCL spa massage cream är tjock och påminner om bodybutter. Doften är helt magisk. Jag tycker även att den har toner av lakrits 🥰 Citrongräs är en doft som jag är riktigt svag för. Den är fräsch och härlig.

När man smörjer fötterna med den är den så underbar. Händerna är den lite för klibbig för att ha som handkräm. För massage av händer och fötter är den bra. På kroppen uppstår ett intressant fenomen. När man masserat ett tag korvar den sig. Det bör inte en massagekräm göra enligt mig. I instruktionerna står det att man ska applicera den på en avsedd yta och jag gissar att en fot eller liknande är lagom

BCL spa massage cream kostar 390kr i fullsize

Köpa igen? Otroligt svårt, jag älskar doften men eftersom den korvar sig kommer jag hålla mig till andra märken. Det är en trevlig kräm och hade det varit en bodybutter hade jag älskat den.

Jag ber om ursäkt för att burken är nästan tom på bilden men jag hade glömt att skriva om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *