Be The Sky Girl take my hand darling hand cream
Be The Sky Girl take my hand darling hand cream

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Be The Sky Girl take my hand darling hand cream är en handkräm som ska jämna ut huden och återfukta dina händer. Om ni följt mig ett tag vet ni att jag älskar handkrämer och har osunt många öppnade samtidigt. Som en följd så har jag väldigt höga krav så den här blir spännande. Det är dessutom den första produkten jag testar från Be the Sky Girl.

Som alltid tycker jag att det är spännande att kolla vad den innehåller och Be The Sky Girl take my hand darling hand cream är en produkt med fokus på naturligt. Den har naturliga oljor, natriumhyaluronat och e-vitamin. Natriumhyaluronat är ganska likt hyaluronsyra men går mer på djupet och är mer stabil.

Recension Tuben är kanon att ha med i handväskan. Snäpplock är nästan ett krav för att jag ska tycka om en handkräm eftersom jag använder den flera gånger per dag och orkar inte tappa bort ett lock hela tiden.

Doften ska vara ambra och bergamott. Jag tycker om doften men hade velat ha den lite mindre blommig men tycker ändå om den. Det är inte en doft som stör omgivningen.

Händerna blir mjuka direkt när man smort in dem och man blir inte klibbig av den. Den absorberas snabbt och man kan till och med jobba vidare vid datorn utan problem direkt efter att ha smort in sig.

Naglar och nagelband mår också bra av den här och nagelbanden känns mjuka och följsamma.

Be The Sky Girl take my hand darling hand cream finns hos Lyko för 79kr

Köpa igen? Absolut!

Be The Sky Girl take my hand darling hand cream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *