Bruns hårdvax
Bruns hårdvax

Bruns hårdvax med doften välklädd svartpeppar är ett handgjort naturligt hårvax som som ger en matt och torr yta. Den ska fungera lika bra för långt som kort hår och kvinnor och män.

För att få kontrol över korta hårstrån och babyfjun kan du värma upp vaxet i handflatorna och sedan forma håret som du vill. Vill du istället skapa volym så masserar du in vaxet i hårbotten.

Jag tycker om att det här vaxet är framtaget av frisörer och det känns exklusivt att det det dessutom är handgjort och naturligt. Vad gömmer det sig då i Bruns hårdvax? Mandelolja skyddar hårbotten. Beklagar veganer men volymen i håret skapas genom ekologiskt bivax.

Recension Burken är väldigt snygg och känns tidlös. Den har även ett kompakt format som lämpar sig för resor och plasten känns stadig men lätt.

Doften är fantastisk. Det går åt extremt mycket mindre än man tror och jag använder den mest för att skapa volym. Bäst effekt blir om man tar en pyttebit på en nagel och jobbar ut den noga innan man applicerar i håret. Tar man för mycket känns håret kletigt. Det är inte vaxets fel utan mitt. När man tar lagom är det som att håret följer den formen du lägger det i och stannar där.

Bruns hårdvax finns hos MEDS för 349kr

Köpa igen? Det går åt så extremt lite av den så det känns som om jag har livstids förbrukning i den här burken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *