By Terry hyaluronic pressed Hydra powder
By Terry hyaluronic pressed Hydra powder

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Eleven.se

By Terry hyaluronic pressed Hydra powder är ett transparent veganskt pressat puder som håller huden matt och fyller ut fina linjer. Du ska få en flawless hud och nyansen passar för alla. Det håller glansighet under kontroll utan att torka ut och håller sminket på plats.

Hyaluronsyran i By Terry pressed Hydra powder ger fukt och det brukar ju vara dilemmat för oss som börjat bli skrynkliga. Vi behöver också puder som håller makeupen där den ska vara men är ett puder för torrt så lägger det sig i rynkorna och ser inte kul ut.

Recension Nu har jag en samplesize men jag gillar den. Dosan är vacker och fullsizen är ännu snyggare. Applikatorn i testern är hemsk och jag har den kvar mest för att suga upp ev överskottspuder i dosan.

Jag föredrar att applicera pudret med en puderborste som Jane Iredale kabukiborste. Huden behåller lystern men blänket som kan se fett ut dämpas. Viktigast av allt så lägger sig inte pudret i rynkorna! Det suddar snarare ut dem!

Nu ska jag vara ärlig och erkänna att jag inte brukar använda puder just för att det lägger sig i rynkorna eller får min hud att se död ut. Det här har snabbt blivit en favorit. Det är extra snyggt att kombinera med By Terry Brightening CC Serum

By Terry hyaluronic pressed Hydra powder finns hos Eleven för 509kr

Köpa igen? Definitivt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *