CF Ceuticals Regen Serum är ett serum från Kalaharis senaste linje. Det är en högkvalitativ linje med fokus på hudbarriären. Det ska återfukta och föryngra huden. Huden ska bli fastare, fylligare och med en hälsosam lyster.

Serumet ska appliceras på rengjord hud före kräm. För bäst effekt kan du använda CF Ceuticals Ceraprep Balm över serumet eftersom de boostar varandra.

Bachuciol är känt som naturens retinol men brukar vara mindre irriterande för huden än retinol kan vara. Peptiderna i CF Ceuticals Regen Serum förhindrar uppkomst av rynkor och fina linjer.

Recension Flaskan har en vacker design och väger väldigt lite. Jag reser mycket och vet att alla produkter som väger mycket eller är ömtåliga tenderar att få stanna hemma och för att testa en hudvårdsrutin ordentligt behöver den användas dagligen.

Jag uppskattar av samma anledning att serumet går att använda dag och natt. Pipetten gör det enkelt att dosera lagom mängd serum. För både hud och miljö är det bra att inte ta mer produkt än du behöver. Det ger sällan bättre effekt.

Längre effekt på huden återkommer jag med

CF Ceuticals Regen Serum finns hos Åhléns för 588kr

Finns hos Åhléns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *