Charlott Linnea Diamond makeupbag
Charlott Linnea Diamond makeupbag

Något jag sökt länge efter är en välorganiserad och snygg makeupbag. På Stockholm Beauty Week 2023 Berns fann jag äntligen det jag sökt så länge och dessutom i en snygg design. Charlott Linnea Diamond makeupbag är en sminkväska som är snygg nog att stå framme samtidigt som det mesta får plats i den. Den skapades när grundaren till bolaget tröttnat på kaoset med skönhetsprodukter när hon reste och glad är jag för det.

Nu hade jag tänkt fota min gamla trotjänare men den är tyvärr så sliten att jag besparar er den tragiska synen. Den var ful men välorganiserad och nu är den ersatt med en snygg och välordnad väska. Charlott Linnea Diamond makeupbag finns i många färger och jag var nära att välja en svart på gammal ovana men föll för den grå.

Väskan har en kedja och axelrem som medföljer och om resväskan på något märkligt vis råkar öka på innehållet under resan är väskan tillräckligt snygg att bära över axeln.

Jag tyckte så mycket om produkterna att jag lyckades ordna en rabattkod till er. Hudvårdstest20 ger dig 20% rabatt ❤️

Charlott Linnea Diamond makeupbag finns hos Charlott Linnea för 1699kr men som tidigare nämnts så har jag ordnat en kod till er

Köpa igen? Nu kommer den här hålla i måååånga år men jag är redan sugen på en totebag. Fickspegeln har jag ju redan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *