cNc Slow aging mask
cNc Slow aging mask

cNc Slow aging mask ska skonsamt sudda ut åldersförfallet och plumpa upp huden så den ser slät och fräsch ut. Adenosine är en ingrediens som har bevisad effekt mot rynkor. Ginseng innehåller saponiner som kan stärka huden. Det är dessutom rikt på antioxidanter.

Arket har lagom mängd serum och ligger precis på gränsen till att rinna men känns inte kladdigt att hantera. Jag la på cNc Slow aging mask när jag fixade håret så den fick verka maximalt. Huden såg verkligen fräschare ut efter och jag vart seriöst imponerad av resultatet. Masken var så bra att jag flyttade ner masken till dekolletaget och lät den ligga där under morgonrocken medan jag åt frukost och sminkade mig. Serumet som var kvar i påsen masserade jag in innan jag applicerade dagkräm.

En mask som känns mild på min känsliga hud men ändå slätar ut och ger lyster är en dröm och den här vill jag ha i storpack. Den återfuktar rejält och effekten håller i länge. Jag använde masken vid 7 på morgonen och tyckte att ansiktet såg slätare ut runt 21 på kvällen vilket är riktigt bra

cNc Slow aging mask finns hos utvalda salonger

Köpa igen? Oh yes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *