Cocunat Curl Booster är naturlig, vegansk, crueltyfri prisvinnande produkt för att framhäva lockarna. Problemet med att ha lockigt hår är ju att det kräver enorma mängder fukt och näring för att inte se frissigt ut.

Doften på den här är magisk och jag kommer använda den ofta. Finns det något härligare än att känna att håret doftar riktigt gott? Det är en påtaglig eukalyptusdoft enligt mig och den känns uppfriskande.

Den ska vara en gele som inte skapar klumpar som gele brukar. Oljorna som ska vara bra för håret i den här är argan, kokos och hampaolja. Den är också berikad med rosmarin, sandelträ, mint, mandarin, grapefrukt, apelsin och pelargonieolja som ger extra näring, stimulerar hårväxt och livar upp håret. Kombinationen är också det som skapar den underbara doften. Lockarna ska bli definerade och mjuka.

Man ska applicera en liten mängd i nytvättat fuktigt hår. Ta ca 1-2 pump i händerna och applicera från mitten av håret och ut mot topparna. Självtorka eller föna med diffusermunstycke.

Curl Booster finns att köpa hos Cocunat för 23pund

Om du vill maxa så köper du hela kitet de har för att styla lockar med Cocunat Curl Spray och Cocunat Capillary serum Intense hair repair serum with Argan oil för ca 57,81 pund

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *