Depend Gel iQ är ett system för att skapa gellack hemma. Det har vunnit Stockholm Beauty Week award för bästa nagelprodukt. Resultatet ska vara högglansiga naglar med en plumpad effekt. Den är vegansk och svensktillverkad vilket jag i största möjliga mån vill ha även om jag alltid är hårdast på att produkten ska hålla en hög kvalitet.

Deras NO PREP innebär att nageln inte behöver förberedas med filning eller primers som torkar ut och kan skada nageln. Det enda du behöver göra är att anvädna pre-cleansern i kitet innan du börjar behandlingen med Depend Gel iQ. UV/led lampan ska ha en härdningstid på 30 sekunder vilket är perfekt för oss utan tålamod. Lampan och lacket ska samverka så att eventuella ränder slätas ut under härdningen. När du härdat topplacket så räcker det att rengöra med High shine cleanser för att få en djup glans och färgåtergivning. Naglarna ska kunna hålla sig fina i upp till 14 dagar men jag har en utmaning till dem, mina naglar håller knappt så länge när jag gjort gelnaglar på bra salong. Självklart fungerar systemet lika bra för tårna.

Om du vill testa uppskattar jag som alltid om du använder länkarna från mig. I startpaketet ingår nästan allt du behöver för att göra naglarna hemma till samma pris som en omgång på salong kostar så det är verkligen prisvärt i längden. Kom ihåg att köpa till färger i iQ-serien och remover till den dagen du vill byta lack. Du tar förresten bort lacket med en vegetabilisk olja som vårdar nageln.

Depend Gel iQ finns hos Kicks för 499kr

Köpa igen? Kvaliteten på lampan gör att jag tror det finns ett annat system den dagen den inte längre fungerar och en lampa är precis så många som man behöver. Refill på förbrukningsmaterialen tror jag att det kan bli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *