Derma E Sulfur spot treatment är en produkt för att behandla akne och blemmor. Den ska minska rödhet och irritation. Den är dessutom vegansk, crueltyfri och utan det mesta som många undviker.

Det som ska reducera akne är Tea tree, pilbark, rosenträ, lavendel och kamomill som är dokumenterat effektiva på aknebenägen hud. Mixen har naturligt antibakteriella och antiseptiska egenskaper som gör huden renare och friskare.

Med traumatiska minnen av vissa produkter som jag använt på min akne genom åren så blir jag lycklig över att se att den inte ska irritera huden och ska passa för alla hudtyper.

Annons

Skaka inte flaskan utan ta en ren bomullspinne och doppa i botten på flaskan. Applicera sedan produkten enbart på området som ska behandlas. Använd på kvällen och skölj sedan rent på morgonen. Går även att öka appliceringen till 2ggr/dag om nödvändigt.

Första gången jag testade den så var jag lite för ivrig och skakade flaskan innan. Det är illa när man i min ålder blir glad över att vakna med en finne så man får testa nya produkter.

Den syns på huden så man kanske inte vill använda den på jobbet men den minskar finnarna otroligt fort. Jag brukar lägga den på irriterade röda tonårsfinnar på kvällen och på morgonen är de märkbart lugnare och mindre. Det här är verkligen en produkt som fungerar.

Derma E Sulfur spot treatment finns hos Pure Habit för 155kr

Köpa igen? Nu är den faktiskt inte i första hand köpt till mig utan till tonåringen hemma men är den bra så köper jag absolut fler. Ungdomar ska absolut använda bra och skonsam hudvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *