Déyonicas Energigivande sheet maskDéyonicas Energigivande sheet mask

Déyonicas Energigivande sheet mask är en sheetmask som ska ge lyster och ge en fräsch hud. Den ska dessutom släta ut och det vill vi väl alla. Deyonica har ju även skapat min favoritmist så jag har höga förväntningar på den här. Vid användning 1-2 gånger per vecka ska du även se en minskning av fina linjer och en spänstigare hud men den effekten ser du även redan första gången. Effekten förstärks ju mer du använder den.

Masken ska appliceras på rengjord hud. Den ska sitta i 10-15 minuter och eftersom den är i 2 delar är det enkelt att få till en skön passform. Den ska sköljas bort med ljummet vatten efter verkningstiden. Följ upp med din vanliga hudvårdsrutin.

Formatet på masken hjälper till att slussa in de aktiva ingredienserna och peptiderna bygger upp huden så den ser ungdomligt fräsch ut. Innehållet är noga utvalt för att släta ut huden och ge den lyster. Polyvinylalkohol bildar en film över huden och låser in fukten. Hyaluronsyra tillsammans med vatten är en återfuktande klassiker. Masken innehåller parfym eftersom doft är en stor del av upplevelsen. Den är tillsatt med eftertanke och ska inte irritera huden. Rätt använt kan doft boosta skönhetsrutinen.

Recension Att lägga alla sheetmasker i samma kategori känns lite fel. Det här är en betydligt mer effektiv mask än många billigare masker och ger en synbar effekt.

När jag testade den glömde jag bort att tvätta bort serumet som hamnat under hakan och insåg varför den ska tvättas bort. Det ligger kvar som en hinna och ser inte fint ut men nu står det i instruktionerna att den ska tvättas bort så det är inte något fel på masken. Huden blir rejält utslätad och känns lite åtstramad. Det är verkligen en partymask och folieytan kapslar verkligen in serumet och gör att det känns som om masken går på djupet.

Déyonicas Energigivande sheet mask finns hos Deyonica för 199kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *