Dhyvana Veggie Botox
Dhyvana Veggie Botox

Dhyvana Veggie Botox är en ampull som jag fick i en goodiebag. Jag har kollat på ampullerna tidigare på Stockholm Beauty Week men är skeptisk till produkter som ska ge botox effekt eftersom botox försvagar/ förlamar musklerna och det är något en kräm har svårigheter att lyckas med.

Annons

Kortsiktigt kan en ampull Dhyvana Veggie Botox ge intrycket av ett slätare ansikte så det ska bli spännande att testa men jag räknar inte med mer än en kort effekt. För bästa effekt ska man göra en kur men man bör se en liten effekt efter en.

Vad är det då som ska släta ut huden i Dhyvana Veggie Botox? En koncentrerad hyaluronsyra med axelalinsyra och bärnstensyra ska fylla ut huden lite. Extrakt från magnolia och laktrits lugnar, safflor, Q10 och e-vitamin stöttar huden.

Ultrakoncentrerad hyaluronsyra-ampuller med azelainsyra, bärnstenssyra, och Terapeutiska extrakt från Magnolia och lakritsUltrakoncentrerad hyaluronsyra-ampuller med ferluinsyra och kombinationen Veggie Botox: Safflor, Huáng Qí, Jambu, Coenzym Q10 och Vitamin E

Konsistensen är väldigt lättflytande och pipetten som följer med underlättar att få ut rätt mängd. Doften är väldigt trevlig men svår att beskriva.

Viktigaste frågan då, blir ansiktet slätt och ser ut som om man gjort fillers och botox? Självklart inte, det är en ampull och inte en läkare men huden ser lite slätare ut och man ser lite piggare ut.

Dhyvana Veggie Botox 7 ampuller kostar 189kr

Köpa igen? Det är prisvärda ampuller så det kan jag tänka mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *