Dr Belter eye lift complex

Dr Belter eye lift complex är en ögonkräm som återfuktar, lyfter och reducerar svullnad genom Eyeseryl® Peptide och blodcirkulationshöjande Gemmo­Drain™. Det är en formula från Dr Belter som både jämnar ut, stramar upp, slappnar av och innehåller ljusreflekterande pigment. De med väldigt känslig hud bör undvika den eftersom den innehåller väldigt aktiva ingredienser men som alla produkter från Dr Belter är de ändå milda.

Annons

Vad är det då för ingredienser som ska lyckas med allt detta? Eyeseryl® Peptide dämpar svullnad och minskar på vätskeansamlingar. Allantoin och bisabolol lindrar irritation. Ögontröstextrakt dämpar rodnad och är antibakteriell, dessutom har det ju verkligen världens mest passande namn för en ingrediens i en ögonkräm. GemmoDrain™ ska öka blodflödet och minska påsar under ögonen. Något som gör mig extra glad är att den har ett fysikaliskt UV-skydd med titanoxid som även är ljusreflekterande. Det är ju inte helt lätt att hitta bra UV-skydd till våra ögon men det finns. E-vitamin är en antioxidant som skyddar. Suberlift™ jämnar ut, lyfter och återfuktar.

Hur ska man då använda Dr Belter eye lift complex? Håll fast vid yttre ögonvrån med ett finger och applicera krämen från yttre ögonvrån och inåt och fortsätt ovanför ögat där du jobbar inifrån och ut.

Dr Belter eye lift complex finns på utvalda salonger och hos Dr Belter för 389kr

Köpa igen? Ögonkrämer är något som kan kosta precis hur mycket som helst och många av dem fungerar inte. Den här täcker in många problem man kan ha runt ögonen och har ett riktigt bra pris så den här flyttar nog in i mitt badrumsskåp för gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *