Dr Grandel effekt peeling är en finkornig peeling som har både enzymer och finmalen bambu. Den ska ge en strålande hud genom att ta bort döda hudceller och orenheter i de övre hudlagren. Den innehåller även kaolin som ska absorbera sebumöverskott.

Huden ska bli jämnare, få mer lyster och göra porerna mindre synliga. Man kan använda den som vilken peeling som helst och massera in den i cirklar på fuktig hud eller som en trippelpeel där du först masserar in den och sedan låter den sitta som en mask i 10-15 minuter

Annons

Eftersom jag bara hade ett litet prov så masserade jag in den på fuktig hud under ca 2 minuter och lät den sedan sitta i 10 minuter. Jag tycker om kornen i den, de känns polerande och har inga vassa korn. Som mask var den bra, ingen stickande känsla som många kan ha. Det känns som en produkt som bör vara ok även för känslig hud. Den innehåller parfym och jag vet att många undviker det. Jag undviker doft som ger utslag men den här gick som sagt bra.

Dr Grandel effekt peeling finns hos Dr Grandel för 389kr

Köpa i fullsize? Ja men jag måste använda upp lite mer produkter innan.