Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Dermafoliant är en peeling i puderform. Jordgubb och rabarber kan ju inte bli annat än bra! Den ska exfoliera huden skonsamt men effektivt. Det är ingen vass kornpeeling för såna har jag mer eller mindre slutat med. Mikrodermabrasion är snällare. Det här är den första produkten jag testar från Eminence Organics så jag är väldigt nyfiken och har sett märket på många trevliga span.

Jordgubbar är rika på antioxidanter och rabarber är porsammandragande och rengörande. Rispudret ska absorbera överflödsoljor. Mjölk och salicylsyra rengör, tar bort döda hudceller och ger en klar, strålande hud.

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Dermafoliant är så mild att du kan använda den dagligen och den passar för alla hudtyper.

Ta pulver i ungefär samma storlek som en enkrona och blanda med lite vatten. Om du föredrar det kan du även blanda pulvret i din vanliga rengöring för en djuprengöring. Vattnet aktiverar peelingen. Blanda den i handflatan och när den är krämig så applicerar du den i ansiktet med cirklande rörelser. Undvik ögonen eftersom huden där är för tunn. När du masserat in den så tvättar du bort peelingen och torkar ansiktet innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.

Det går åt väldigt lite pulver per användning så den här räcker länge. För miljön är det ju också bra att den inte innehåller en massa onödigt vatten som ska fraktas fram och tillbaka. Den fräschar upp huden riktigt bra och har en mild jordgubbsdoft som gör att jag gärna använder den.

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Dermafoliant finns hos Lyko för 695kr i fullsize

Köpa igen? Återkommer efter fler tester men än så länge gillar jag verkligen den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *