Peeling/ exfoliering Ansikte Tester

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Dermafoliant

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Dermafoliant är en peeling i puderform. Jordgubb och rabarber kan ju inte bli annat än bra! Den ska exfoliera huden skonsamt men effektivt. Det är ingen vass kornpeeling för såna har jag mer eller mindre slutat med. Mikrodermabrasion är snällare. Det här är den första produkten jag testar från Eminence Organics så jag är väldigt nyfiken och har sett märket på många trevliga span.

Jordgubbar är rika på antioxidanter och rabarber är porsammandragande och rengörande. Rispudret ska absorbera överflödsoljor. Mjölk och salicylsyra rengör, tar bort döda hudceller och ger en klar, strålande hud.

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Dermafoliant är så mild att du kan använda den dagligen och den passar för alla hudtyper.

Ta pulver i ungefär samma storlek som en enkrona och blanda med lite vatten. Om du föredrar det kan du även blanda pulvret i din vanliga rengöring för en djuprengöring. Vattnet aktiverar peelingen. Blanda den i handflatan och när den är krämig så applicerar du den i ansiktet med cirklande rörelser. Undvik ögonen eftersom huden där är för tunn. När du masserat in den så tvättar du bort peelingen och torkar ansiktet innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.

Det går åt väldigt lite pulver per användning så den här räcker länge. För miljön är det ju också bra att den inte innehåller en massa onödigt vatten som ska fraktas fram och tillbaka. Den fräschar upp huden riktigt bra och har en mild jordgubbsdoft som gör att jag gärna använder den.

Eminence Organics Strawberry & Rhubarb Dermafoliant finns hos Lyko för 695kr i fullsize

Köpa igen? Återkommer efter fler tester men än så länge gillar jag verkligen den.

Relaterade inlägg

Vichy the Red lab

Inlägget innehåller annonslänkar till DOZ Apotek Vichy the Red lab var en kväll då vi fördjupade oss i hudvård. Vichy är ju ett märke som har mineraliserat källvatten…

NCP Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Parfym.se N.C.P Handcream Olfactive Facet 301 Jasmine & Sandalwood är en väldoftande och vårdande handkräm. Den är framtagen av Svenska…

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ren Evercalm gentle cleansing milk

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk är en rengöring för känslig hud som ska lugna utan att irritera huden. Den ska minska rodnad, klåda och lugna huden. Huden ska bli lugn och mjuk samtidigt som den tar bort smink och smuts. Den är framförallt framtagen för känslig och stressad hud.

Empowered by Beauty 2023

Empowered by Beauty 2023 hölls på vackra Hotel at Six i Stockholm på Internationella kvinnodagen och biljettintäkterna gick till Dermaromes CSR-program DermaCare som är ett projekt som stöttar…

Pure Effect textile mist

Pure Effect textile mist är en uppfräschningsmist för textil med en aktiv bakteriekultur. Den stora flaskan är även lämplig för mattor och soffor. Har ni hört mig prata…

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids

Remescar sagging eyelids är en uppstramande ögonkräm som ska ge ett tillfälligt lyft åt hängande ögonlock. Effekten ska synas direkt! Ni vet ju kanske min inställning till olika tester. Jag bryr mig inte i om en produkt är testad om jag inte får veta resultatet men den här har dokumenterad effekt och sånt gillar jag! Vetenskap är fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *