Euphoria Laser en nyhet från Qryo som lanserades under våren Stockholm Beauty Week tillsammans med deras Silver Line. Det ska vara den säkraste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning. Den har kliniskt bevisad effekt och det är sånt som alltid gör mig glad. Alla tillverkare kan göra kliniska tester men det är ju bara intressant med de som har kliniskt bevisad effekt.

Den kombinerar värme och kyla vilket gör den på riktigt nästan smärtfri. Jag har testat många varianter av IPL och laser genom åren och det här är utan tvekan den minst smärtsamma. Nu har jag inte testat en kur utan bara provat en gång i armhålorna för att känna på den och jag är verkligen imponerad. Kylan bedövar utan att lämna den där hemska känslan som kyla kan göra och det enda man känner av lasern är lite värme. Där hårsäckarna är täta känns det men inte alls som många andra jag testat. Det blir lite varmt men inte mer och då går den här ändå djupare än traditionella lasrar.

Annons

För bäst effekt bör du göra 5 behandlingar men resultatet kan variera från person till person och vissa behöver fler behandlingar och några enstaka klarar sig med färre. En behandling kommer inte göra dig hårfri för evigt men har du tur kan du se en reducering redan efter första behandlingen.

Som med all laser fungerar den bäst på ljus hud och mörka hår men den här har även program för mörkare hudtyper än den traditionella gränsen vid Fitzpatrick 2. Den här går ända upp till 5 och det är ovanligt.

Annons

Behandlingen är alltså bra för alla hudtyper och behåring även om jag gissar att vi med lite mer hårväxt är de som i första hand lägger våra pengar på en kur laser. Långsiktigt kostar det mindre än att vaxa hela tiden.

Pris återkommer jag med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *