Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Eyracure Balancing Care Conditioner är ett balsam som ska återfukta, ge lyster och näring till håret mellan dina behandlingar med Intense Bond Restoration. Den ska även gå att använda fristående och det är så jag kommer testa den.

Vad är det då för magiska ingredienser som ska ge drömhår i Eyracure Balancing Care Conditioner? Arganolja är ju en klassiker för håret och tillsammans med E-vitamin ska du få ett glansigt hår som inte är frissigt. Det ska appliceras i längder och toppar och verka i 2-3 minuter innan det sköljs ur.

Recension Flaskan är snygg och har en stilren design som jag gillar. Locket klickar man enkelt upp med en hand i duschen.

Doften är underbar

Det här är ett balsam som vunnit priser och många hyllar det. Stockholm Beauty Week Award har en hård jury och det har balsamet vunnit.

För mitt hår fungerar det inte alls. Det torkar ut mer än det mjukgör. Jag bad en vän testa det och hon sa att det var fantastiskt och min kompis dotter säger att det är det bästa hon testat så hon får mitt. Jag har testat det med olika schampon och inpackningar men som sagt inte ihop med deras behandling.

Eyracure Balancing Care Conditioner finns hos Lyko för 299kr

Köpa igen? Jag ville älska det här men tyvärr inte. Jag köper nytt hår istället. Betyder det att balsamet är dåligt? Absolut inte, det passar bara inte för mitt hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *