I samband med att Gilda gjorde om sina produkter så bytte Gilda Energising Vitamin C Serum bara utseendet men behöll innehållet. Jag har använt upp ett serum med gamla designen och tycker om det. Det ger lyster och min känsliga hud får inga utslag av den.

Serumet ska även jobba på pigmenteringar samtidigt som det skyddar mot nya solskador. Det innehåller antioxidanter som fördröjer ålderstecknen. Det jag gillar mest är lystern det ger. Jag har även hört att c-vitamin förstärker solskyddet. Solskydd är ju välkänt för att vara det bästa för att förbygga rynkor och pigmenteringar.

Kort recension, Gilda Energising Vitamin C Serum ger en härlig lyster. Irriterar inte huden och är underbar att applicera på huden. Jag använder minst en flaska per sommar. Det går även att använda C-vitaminserum på kvällen om man vill. Jag föredrar ändå den på dagen och annat på natten.

Färgen är lite lätt gyllene på Gilda Energising Vitamin C Serum. Konsistensen är lätt oljig och den absorberas snabbt in i huden. Ibland kan det kännas värmande på huden. Det är en mysig värme, lite som varma handdukar under en ansiktsbehandling och inte en brännande känsla. Ytterst få hudvårdsprodukter ska brännas. Det här är ett härligt serum. Jag brukar applicera Gilda Liljeblad Fortifying Barrier Cream över och sedan SPF-

Gilda Energising Vitamin C Serum finns att köpa hos Bangerhead för 799kr.

Köpa igen? Jag köper gärna den fler gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *