Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Gilda Liljeblad Nourishing cream

Gilda Liljeblad Nourishing cream är en återflyttande kräm som mjukgör och ger huden näring och ska fungera även till torr och känslig hud. Den innehåller E-vitamin som stärker huden och dämpar rodnad. Havtornsolja som ger näring och det är det som ger krämen ett lätt gul nyans.

Krämen ska även gå att använda om du har rosacea och det är väldigt bra att även de kan få använda effektiva krämer. Antioxidanterna ger krämen en antiageeffekt. Jag hatar fortfarande uttrycket Antiage eftersom jag vill åldras men inte se sliten ut. Säg gärna till om ni kommer på ett bättre ord. När man slutar åldras är man ju död och det vill väl ingen vara. Antioxidanterna ska även skydda mot fria radikaler.

Ni som känner mig vet ju att jag sällan är hemma så jag jublade över att krämen är i en plastburk med pump. Locket tar lite onödig plats i resväskan. Pumpen gör att du har fräsch produkt hela tiden och det älskar jag.

En annan sak jag gillar med Gilda Liljeblad Nourishing cream är att du kan använda den morgon och kväll så när du reser räcker det men en produkt istället för två. Närande/ återfettande krämer kan ju ibland vara lite för glansiga för dagtid men jag tycker att den här fungerar dygnet runt. Kom ihåg att även smörja hals och dekolletage för det brukar jag ofta glömma och det börjar synas.

När jag gjorde mitt samarbete med Akademikliniken så var Gilda Liljeblad Nourishing cream en av produkterna som jag använde dagligen under 8 veckor.

Gilda Liljeblad har verkligen lyckats bra med sin rebranding. Jag gillade deras produkter förr men var inget fan av designen så mina produkter hamnade alltid i ett skåp. Nu är de så snygga så de får stå på hyllan vid badrumsspegeln och då blir de dessutom använda.

Gilda Liljeblad Nourishing cream kostar 599kr för 50 ml

Kan jag tänka mig att köpa den igen? Ja det kan jag absolut.

Suddig bild men färgen är så härlig

Dela gärna

2 Comments

 1. Maria Lundin

  Svara

  Hej! Vad roligt att du gillar produkten! Vi (som jobbar på Gilda Liljeblad) använder oss av uttrycket healthy age, snarare än anti age. Det innebär att man ska åldras fint, och inte att man ska sluta åldras, vilket ju är bra 🙂

  • Hudvårdstest

   Svara

   Hej Maria! Healthy Age tycker jag var ett underbart uttryck! Åldras vill vi ju men vi vill göra det fint! Så klokt och tack igen för att ni gör så bra produkter.

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *