Gilda Liljeblad Regenerating AHA mask

Gilda Liljeblad Regenerating AHA mask

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Gilda Liljeblad Regenerating AHA mask är en mask som ska förnya och framhäva en spänstig och ungdomlig hud. Den innehåller utvalda AHA-syror som ska öka kollagenproduktionen, minska pigmenteringar och minimera fina linjer. Det går även att använda på oren och aknebenägen hud eftersom den exfolierar och har antibakteriella egenskaper. Jag använder den mest för att jobba upp lyster!

Annons

Jag har läst många hyllningar om hur effektiv Gilda Liljeblad Regenerating AHA mask är och ikväll testade jag den för första gången. Min hud kan vara väldigt känslig och reaktiv så jag är alltid lite orolig när jag testar nya produkter med syror i. Syror ska helst appliceras på torr hud för att förhindra att den kommer in för djupt. Gilda Liljeblad rekommenderar att man börjar med 5 minuter och långsamt vänjer huden.

Om du har normal hud rekommenderar de att man använder masken två till tre gånger per vecka efter rengöring. Jag ska börja med 5 minuter en gång per vecka med hänsyn till hur känslig min hud kan vara. Om du har en lite tåligare hud så kan du låta den sitta 10 minuter. Var noggrann med att tvätta bort den med riktliga mängder vatten. Som alltid med AHA-syra så ska du undvika sol och ha spf eftersom du blir mer känslig. Benjamin Liljeblad tipsade mig om att använda Gilda Liljeblad Calming Serum efter och gärna avsluta med Gilda Liljeblad Fortifying Barrier Cream

Masken kan kännas när man applicerar den men jag klarade mig från brännande känsla. Huden såg fräsch ut efter och känns lugn. Jag tycker att den fick fram lite lyster men en användning är lite för lite för att vara helt säker men jag kommer använda den oftare.

Min samlade recension av den här är att den är underbar och ger en otroligt bra effekt utan att irritera huden.

Gilda Liljeblad Regenerating AHA mask finns hos Bangerhead för 499kr

Köpa igen? Lite tidigt men jag brukar gilla deras produkter och deras gamla aha-mask var underbar. Vad jag vet ska den här vara likvärdig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *