Glow juice serum Annabelle Minerals

Glow juice serum Annabelle Minerals är ett serum med 20% C-vitamin som ska föryngra och ljusa upp huden. Är det något jag aldrig är utan så är det glowserum så den här är jag riktigt nyfiken på. Man kan ju liksom inte få för mycket glow! Jag har använt deras Annabelle Minerals radiant foundation under många år och jag är riktigt glad att de även börjat med serum

Vad ska då ge det perfekta glowet i Glow juice serum Annabelle Minerals? Inte helt otippat innehåller serumet 20% C-vitamin men det innehåller också ferulinsyra som är en antioxidant som både förebygger och behandlar solskador. Ferulinsyran förstärker effekten av både c- och e-vitaminen. Quercetin har antiinflammatoriska egenskaper.

Annons

Recension Flaskan är otroligt snygg och jag gillar verkligen färgen. Bäst går det att beskriva färgen som en vuxen pastellfärg

Pipetten gör det enkelt att få ut rätt mängd serum. Jag har sagt det förr men jag påminner igen, pipetten ska inte röra huden.

Glow juice serum Annabelle Minerals finns hos AnnaBelle Minerals för 350kr

Köpa igen? Lite för tidigt att säga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *