Gosh Brow lift lamination gel

Gosh Brow lift lamination gel var med i Goodiebox tips tricks & trends box och är nog den mest spännande produkten i boxen. Jag har inte gjort browlift på salong men har lockiga bryn som sticker åt alla möjliga håll så jag behöver en produkt som håller dem på plats.

Annons

Enligt anvisningarna ska man borsta brynen med borsten och sedan applicera Gosh Brow lift lamination gel och borsta igen uppåt och sen stylar man brynen som man vill ha dem

Recension Jag funderade länge över var borsten och kammen var och de är i locket. Man får fram dem genom att dra rakt upp på korken.

Det kommer för mycket produkt när man applicerar. Följden blir en gråaktig ton på brynen. Jag har ganska mörka bryn så jag applicerade på neutrala bryn och de vart grå. Ok för att jag nått åldern då det ibland skymtar fram något grått men jag vill inte att alla ska vara det.

Det ger ett lyft åt brynen och man ser piggare ut efter att man adderat lite färg.

Fördelen med en tillfällig gele är att man kan variera formen mer och anpassa brynen efter tillfälle. Jag vill ofta ha mer dramatiska bryn vid fest men diskreta under vardagar. Ni som känner mig vet att det kommer inte dröja många veckor innan jag kommer boka in mig på salong och testa riktigt bara för att kunna jämföra.

Gosh Brow lift lamination gel finns att köpa för ca 185kr och uppåt

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *