Green Balance Cannabidiol
Green Balance Cannabidiol

Green Balance Cannabidiol är en vegansk olja gjord på Cannabis Sativa extrakt som är upplöst i hampafröolja. Oljan är kallpressad och ekologisk. Jag har länge varit försiktig på CBD eftersom de första produkterna innehöll THC men Green Balance gör hårda oberoende tester och redovisar testresultaten så jag känner mig trygg med dem. THC är ämnet man blir hög av och det är jag inte ute efter. CBD har dokumenterat goda egenskaper men var alltid noggrann med vem du köper produkter av så du inte får olagliga preparat.

Den här extraheras med en värmefri metod för att bevara hela spektrumet av cannbinoider och andra aktiva föreningar som gynnar kroppens endocannabiodsystem. Det ska leda till en känsla av harmoni och välbefinnande.

Vad innehåller då Green Balance Cannabidiol? Som jag tidigare nämnt är stjärnan i den bredspektrumolja från CDB. Hampafröolja är rikt på Omega 3 & 6 och sträker hudens barriär. Båda ingredienserna kommer från samma planta men utvinns ur olika delar.

Recension Flaskan är fin och pipett underlättar doseringen.

Jag skulle önska tydigare instruktioner men jag har tolkat det som att den här är för både in och utvärtes bruk. Om du ska ha effekt mot sömnproblem så hittade jag en kalkylator på nätet som visade att jag ska ligga på ca 10 droppar om dagen av den här men jag vill passa på att påpeka att det gäller för mig och att du kan behöva en helt annan dos.

Mna kań även lägga till någon droppe i sin hudkräm och då är effekten man främst är ute efter att lugna irritation. Jag har inte testat det tillräckligt än för att kunna se någon effekt men uppdatering kommer.

Green Balance Cannabidiol finns hos Green Balance i olika styrkor. Min är 10% och kostar 449kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *