Green etiq anti age & moisture elixir

Green etiq anti age & moisture elixir är en dansk ekologisk återfuktare som även fungerar i kyla och tillför vitaminer till huden. Den vann Nordic Natural Beauty Awards 2022. Den ska även tona och ge balans till huden. För bäst effekt ska den appliceras på ren hud morgon och kväll.

Annons

Eftersom den inte innehåller vatten så kan du även använda den på vintern utan att skada huden. Vad innehåller då Green etiq anti age & moisture elixir? Basen är gjord av ekologisk aloe vera som både mjukgör och lugnar. Den innehåller också hyaluronsyra som binder fukt och slätar ut. Acasia ger huden en vitaminbomb och jämnar ut fina linjer.

Recension Flaskan väger minimalt och har en airless pump. Ifall du lyckats missa det så älskar jag just airless och pumpar. Plast underlättar rejält i resandet och i en drömvärld skulle alla produkter vara genomskinliga men ändå snygga så man också kunde se hur mycket det är kvar.

Konsistensen är lätt och den absorberas snabbt in i huden. Huden plumpas och blir skönt återfuktad. Det är ett elixir som jag sällan glömmer att applicera och det syns om jag glömmer.

Jag har även efter några veckor kompletterat med att att använda elixiret tillsammans med Green Etiq lifting & anti age serum och de är succé ihop

Green etiq anti age & moisture elixir finns hos Green Etiq för 459kr

Priser den vunnit

  • Nordic Natural Beauty Awards WINNER 2022
  • Global Makeup Award Skandinvia – Bronze Winner 2021

Nominering och pris:

  • Danish Beauty Awards – Årets nya märke

Certifieringar:

  • Naturlig org. – Ekologisk kosmetika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *