Green Etiq lifting & anti age serum
Green Etiq lifting & anti age serum

Green Etiq lifting & anti age serum är ett ekologiskt och naturligt serum som vunnit många priser, bland annat Global Makeup Award 2021. Det är ett vattenfritt serum som ska både lyfta och återställa hudens fräschör. Det ska passa för alla hudtyper och vad jag tycker om ordet anti age behöver jag nog inte tjata om. Åldras är kul!

Som med alla serum ska det appliceras på ren och torr hud före dag/ nattkräm. Det ska även kunna användas ensamt och det kanske jag testar av ren nyfikenhet men främst ska det testas med kräm över.

Annons

Det glädjer mig att de inte marknadsför sig med vad serumet inte innehåller. Vattenfria produkter håller längre utan att man behöver tillsätta så mycket konserveringsmedel. De fokuserar på allt som är bra istället i Green Etiq lifting & antiage serum. Aloe vera extrakt mjukgör, lugnar och återställer huden. Hyaluron är en klassiker som jämnar ut och skyddar mot uttorkning så vi slipper se ut som russin. Arganolja är rik på a och e vitamin samtidigt som den innehåller Omega6. Olivextrakt skyddar och ger näring samtidigt som det är rikt på vitamin a, d, e och k. Vetegroddsolja föryngrar och är rikt på antioxidanter. Hibiskusextrakt återfuktar och mjukgör huden. Den är även rik på polyfenoler

Recension Flaskan är fin och har en stilren design. Pump är ju helt klart mitt favoritformat. Fanns det möjlighet att se hur mycket som var kvar i flaskan så hade den varit ännu bättre men som sagt, jag gillar den.

Annons

Doften är mild men fräsch.

Enligt de på Green Etiq så är det här serumet perfekt för oss som levt några år och har lite rynkor som vi vill släta ut. Jag har tidigare testat Green etiq anti age & moisture elixir och det är underbart.

Det absorberas snabbt och huden känns bra. Jag återkommer med djupare analys efter längre test.

Green Etiq lifting & anti age serum finns hos Organic Beauty Supply för 529kr

Köpa igen? Det återstår att se när det testats lite mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *