Tester Händer

Green Manucurist natural nail color

Green Manucurist natural nail color var med I någon box. Jag var ytterst skeptisk till ett nagellack gjort av potatis, majs, kassava, vete, kokos och bambu. Lacken är veganska och crueltyfria dessutom. Våra älskade nagellack innehåller många kemikalier som kan vara skadliga och många vill ha naturliga alternativ. Jag vet att jag brukar håna kemikalieskräcken men just nagelprodukter kan innehålla miljöbelastande kemikalier som även kan skada människor. Nu gäller ändå regeln att släng inte alla dina som du redan har för att köpa miljövänligare alternativ. Fasa ut dem successivt och använd de du har och lämna in dem till återvinningen som miljöfarligt avfall när du är klar med dem.

Annons

Att något baserat på mat kan sitta så bra är helt otroligt. Det ser ut som en bebisrosa och jag tänkte ge bort det men nyfikenheten tog över. Ni som känner mig förstår säkert mina bekymmer med rosa nagellack. Många rosa toner ser hemska ut på mig och vissa vägrar jag testa.

Färgen är så snygg på. Det är som en bb-cream till naglarna som jag verkligen gillar. Den är tyvärr svår att fota på naglarna eftersom det mest ger en lite snyggare ton på naglarna men jag lovar att göra ett försök. Den här veckan kommer jag köra på ofärgat men bild kan komma vid tillfälle.

Green Manucurist natural nail color kostar 169kr hos Sephora

Köpa igen? Gärna men i en annan färg. Svart funkar jämt men Carnation såg också ut som en kul färg.

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *