Grevinnans Rum saltskrubb grapefrukt bellini
Grevinnans Rum saltskrubb grapefrukt bellini

Grevinnans Rum saltskrubb grapefrukt bellini är en peeling för kroppen gjord på naturliga lyxiga ingredienser. Den finns även utan doft men jag gillar deras dofter. Huden ska bli mjuk, återfuktad och insmord samtidigt som du doftar gott. Undviker du tillsatser och konserveringsmedel så kan jag lugna dig med att den här är vattenfri och tillsatsfri. Även de med känslig hud ska kunna använda den.

Det är alltså en perfekt peeling för oss med mer intresse för hudvård än vi har tid med eftersom huden blir rejält mjuk och känns insmord efter. Doften är rosa grapefrukt, rabarber, persikonektar och mysk.

Annons

En matsked räcker för hela kroppen. Du kan även göra ett skönt fotbad eller kroppsbad med peelingen genom att lösa upp lite i varmt vatten.

Vad finns det då för spännande ingredienser i Grevinnans Rum saltskrubb grapefrukt bellini? Huvudingrediensen är naturligt salt från döda havet. Det har använts i tusentals år inom hudvård och utvinns genom att vatten dunstar. Under processen används inga kemikalier eller tillsatser. Till skillnad från vanligt havsvatten så innehåller vatten från Döda havet 34% salt motför vanliga hav med 4% och dessutom är det det mest mineralrika saltet. Sheasmör mjukgör huden. Avokado, jojoba och mandelolja får ingen närmare presentation.

Recension Burken är vacker och ni som följt mig ett tag vet att jag egentligen är för lat för att skruva med lock men just peelingar ska inte vara för lätttillgängligt för en gammal överexfolierare. De dagar som jag använder peeling brukar jag ändå ta längre tid i duschen så det är ok.

Annons

Doften är helt fantastisk och jag förstår precis vad de menar med att den är till för att även ge själen en härlig stund. Jag kan bara andas in den och njuta. Helt ärligt kommer jag på mig själv med att öppna burken och bara dofta för att njuta av doften.

Konsistensen är lagom vass. Huden blir mjuk och döda hudceller sveps bort utan att irritera eller skada huden. Kornen känns sköna på huden och jag gillar verkligen känslan. Det mest imponerande kommer ändå när man sköljer bort peelingen. Jag är alltid van att huden känns lite torr efter och att man gärna vill ta fram ett bodybutter eller en olja efter men den här är så rik och härlig att huden känns som om man redan smort in sig. Bara för att jag är så nyfiken så testade jag även att hoppa över att smörja in mig och huden känns ändå mjuk.

Grevinnans Rum saltskrubb grapefrukt bellini finns att köpa för 359kr

Köpa igen? Jag älskar den och doften är underbar men om jag köper igen vill jag nog ändå testa en annan doft bara för att jag gillar variation

2 svar på “Grevinnans Rum saltskrubb grapefrukt bellini”
    1. Oh den låter också underbar 🤩 De tar verkligen fram fantastiska dofter, jag vill ha alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *