Grown Alchemist gentle gel facial cleanser
Grown Alchemist gentle gel facial cleanser

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Grown Alchemist gentle gel facial cleanser är en gelerengöring som ska ta bort smuts och lättare smink utan att torka ut. Om du har spf eller tung makeup bör du använda en oljebaserad rengöring först för bäst resultat. Den ska göra huden ren, fräsch och lugn.

Rengöringen ska masseras in på fuktig hud med fingertopparna, passa på att njuta ordentligt av den härliga milda doften.

Vad innehåller då Grown Alchemist gentle gel facial cleanser? Aloe vera tillför fukt och lugnar. Doften kommer från pelargonia men i hudvård kallas det för germanium. Den har även ros som inte bara doftar gott utan även vårdar. Kamomill doftar härligt och lugnar huden. Bergamott sägs lyfta humöret och lugna vid nedstämdhet, den ska även öka blodcirkulationen.

Recension Flaskan är vacker och gjord i plast så även om du tappar den i golvet kommer den varken skada dig eller badrummet. Om du missat det så hatar jag kladd och onödigt krångel och därför älskar jag pumpar och det har den här!

Färgen är genomskinlig och om du kollar på bilden ser du lite av hur den ser ut. När du masserar in rengöringen på ansiktet så blir det ett lätt vitt lödder som är lätt att tvätta bort.

Doften är lätt men härlig och sveper bort dagens bekymmer och smuts. Ett tecken på att jag gillar doften på en produkt är att jag alltid tar och andas in lite av doften innan jag använder den och det gör jag med den här.

Nog om alla yttre egenskaper, gör den rent? Självklart gör den det och huden känns riktigt skön efteråt. Vi snackar återfuktande på den nivån att om jag inte vore en sådan nörd hade jag kunnat glömma bort att smörja ansiktet efter men nu är jag en nörd och det finns alltid spännande krämer och serum så det skulle jag aldrig glömma.

Vi ska inte krypa under stolen med att det här är en lite dyrare rengöring men den räcker länge och man behöver inte mycket för att bli ren. Jag har kombinerat den här med Grown Alchemist Skin Renewal Mask några gånger i veckan och min hud älskar kombinationen.

Grown Alchemist gentle gel facial cleanser finns bl a hos Lyko för 429kr

Köpa igen? Oh yes, jag älskar den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *