Hud & Kosmetikmässan 2022

Hud & kosmetikmässan 2022 kallas även av vissa för SHR-mässan vilket beror på att den arrangeras av SHR och är dessutom den största fackmässan för skönhetsbranschen. I år är mässan 8-9 september och är högt efterlängtad. SHR gör ett otroligt viktigt arbete med att lyfta och vidareutbilda våra älskade hudterapeuter. Mässan är för verksamma inom branchen och jag kommer rapportera om alla spännande nyheter som kommit inom skönhet. Som alltid kan ni nog räkna med lite biohacking och hälsa varvat med trender i skönhetsindustrin när jag rapporterar.

Annons

Föreläsningsschemat är späckat men jag kommer faktiskt inte försöka gå på alla av den enkla anledning att de även har otroligt många utställare som jag vill fördjupa mig i och mässan är ju trots allt bara två dagar. När jag såg alla seminarier och allt annat önskade jag att mässan var en hel vecka eller att jag kunde klona mig för jag vill ju verkligen utforska allt. I en drömvärld skulle jag även vilja testa alla behandlingar som presenteras men jag har ju bara ett ansikte också och allt går inte att kombinera men jag kommer som sagt försöka rapportera om allt

De har såklart även en massa spännande Workshops och eftersom Scratch har något nytt som de lanserar på mässan har jag anmält mig till deras hand spa workshop. Deras Lacksnack har jag tidigare skrivit om men om jag hinner kollar jag även på den.

Annons

På scen 2 har de också mycket spännande och här antar jag att ni gissat er till varför jag omöjligt hinner rapportera om allt från mässan. Allt är intressant och kolliderar men jag ska nog få ihop det ändå. Fredagen såg lugnare ut så då hinner jag ta igen det som missats under torsdagen.

Det kommer bli så trevligt att träffa alla igen och jag ser fram emot mässan. Lämna gärna en kommentar om du också ska dit och jag hoppas vi ses där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *