Hudanalys hos Vanity Clinics var en spännande upplevelse. De senaste månaderna har jag verkligen inte levt som jag lär och stressat, sovit dåligt och inte ätit lika nyttigt som jag brukar. Vanity Clinic är en klinik som nyligen öppnat i Solna. De har tidigare funnits i Kista men utökat. Vill du ser mer av stället så kan du läsa mitt tidigare inlägg om dem

Annons

Om du är ung och läser detta, använd solskydd! Jag hade en hel del pigmenteringar som ligger under huden men även många som redan kommit upp till ytan så de syns. Det goda är att man kan reducera dem men det kostar och kräver även tid.

Porerna var framträdande i mitten av ansiktet. Sebumhalten i T-zonen var bra men fuktnivån väldigt låg. Elasticiteten var låg vilket leder till att rynkorna framträder väldigt mycket.

Annons

Enligt mig är huden inte alls i gott skick och med tanke på att den ser äldre ut än jag är så är det dags för en skärpning. Äta bättre, stressa mindre sova mer är självskrivet men även behandling för att få huden i balans är bra. Om du inte redan gissat det så passade jag såklart på att göra en behandling. Nu hade jag redan bokat in den eftersom jag visste att huden fått för lite kärlek senaste tiden så analysen skrämde inte mig. Jag tycker att en hudanalys är en bra indikator på hur huden mår just nu och det kan även visa om det du gör är bra eller dåligt.

Hudvård i all ära men vi måste ju börja inifrån för att få rätta glowet och jag tycker att analysen visar tydligt vikten av sömn och mindre stress.

Hudanalys Vanity Clinics
Maskinen kommer från Victus som har många produkter för hud till både ansikte och kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *