IceMask Supercharger

IceMask Supercharger är en sheetmask för känslig hud som ska lugna och stärka hudens immunförsvar. Den verkar i två steg och den första effekten är kyla som ska bättra på cirkulationen och stärka kapillärerna. Den djupt kylande effekten ska stärka kollagenet och dra samman. Resultatet du kan vänta dig är en lugn hud och en hudyta som ser fräschare ut. Den ska även lugna rödhet och det är något jag verkligen vill dämpa i mitt ansikte.

Att använda masken är enkelt. Man klickar i mitten på burken och låter vätskan absorberas innan man vecklar ut arket och applicerar den på ansiktet. Masken ska verka någon minut och ska inte sköljas av

Recension Jag försökte vrida upp burken först innan jag läste instruktionerna. Det är enkelt när man väl fattar hur den fungerar och fördelen mot en vanlig sheetmask är att den här kladdar mindre och känns inte lika skrymmande i resväskan.

Passformen lämnar lite att önska men man överlever. Jag ser halvt död ut på bilden men det bjuder jag på.

Passformen är inte den bästa

Den känns skönt kylande på huden och jag skulle gärna vilja testa den efter någon avancerad behandling. Kylkänslan är den man brukar få av mentholprodukter. Huden känns sval och åtstramad efter masken är skön på huden. Under näsan torkar den fort tyvärr.

Som alltid lade jag arket i dekolletaget när jag var klar med ansiktet. Det är ett bra trix för att maxa effekten.

IceMask Supercharger finns på salong för ca 110kr st

Köpa igen? Jag är alltid skeptisk till sheetmasker och föredrar tub av de som jag använder ofta men den här testar jag gärna fler gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *