Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer fast vi är få som upplever dem som just fina? Det känns lika motsägelsefullt som att prata gulliga celluliter. Förutom att jobba på ålderstecknen så ska det stärka hudebarriären, ge lyster och ökad fasthet och det vill väl alla ha!

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsoljainnehåller väldoftande eterisk lavendelolja, nattljusolja och squalane som är känt för att stärka hudens fuktbarriär. Efter en god natts sömn upplevs huden
Den består av nästan bara naturliga ingredienser och framförallt en mix av eteriska oljor och växter. Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja innehåller squalane som stärker hudens fuktbarriär. Jag vet att många undviker eteriska oljor och av goda skäl men rätt använt är det en aktiv och bra ingrediens. Lavendelolja har fantastiska lugnande egenskaper och är bra för både hud och sinne. Nattljusoljan är stärkande och bevarar fukten.

Recension Flaskan är vacker och känns lite lyxig i badrummet. Den är gjord i glas och får därför hanteras varsamt. Pipetten med knapp gör det lätt att få ut lagom mängd olja.

Doften är härlig

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja 30ml finns hos Kicks för 510kr

Köpa igen? Jag vill testa den mer innan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *