Kristin Ess signature shampoo & conditioner
Kristin Ess signature shampoo & conditioner

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kristin Ess signature shampoo & conditioner har jag enbart testat en gång så därför blir det inte en lika lång recension som jag brukar göra. I goodiebagen från Daisy Beauty Awards låg det ett prov som jag glad i hågen testade.

Jag gillar att testa utan förutfattade meningar och har läst många hyllningar om märket. Hyllningarna har kommit från såna som jag vet att är noggranna i sina analyser så jag tänkte att jag ville vara fin i håret inför visningen av Oriflames nya labb. Självklart testade jag Kristin Ess signature shampoo & conditioner ihop eftersom de flesta produkterna fungerar bäst ihop och testern räckte till en tvätt.

Mitt hår vart otroligt torrt och hopplöst att reda ut. Jag försökte reda ut det med hjälp av Björn Axén hair Oil smooth & shine och Hjärtligt vårdande leave in men trots det var mitt hår otroligt torr. Nu betyder det inte att det är något fel på produkterna. Mitt hår är väldigt krävande och jag har svårt att hitta något som jag är helt nöjd med. Ett tunt fint hår blir säkert riktigt bra med det här eftersom det ändå skapar volym. Det ska bygga upp skadat hår och kan därför även kräva mer än en tvätt innan du får önskat resultat.

Kristin Ess signature shampoo & conditioner finns bl a hos Åhléns för 159kr st

Köpa igen? Nej men jag är ändå nyfiken på andra produkter från märket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *