Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

L:a Bruket body lotion citrongräs är en bodylotion med min favoritdoft citrongräs🥰 Det var faktiskt inte förrän jag började blogga som jag insåg att jag verkligen gillar citrongräs på många produkter.

Konsistensen är len och den absorberas relativt snabbt. Man behöver inte mycket av L:a Bruket body lotion citrongräs för att smörja hela kroppen så den räcker länge. Huden känns återfuktad och mjuk hela dagen. Doften är lagom och blir inte påträngande.

Om jag inte minns fel så var det här ett test som fanns på Stora hotellet i Umeå. Jag är en sån där som gärna tar med produkter från hotell om jag gillar dem. Det är så smidigt att ta med sen på gymmet eller korta resor. Dessutom känns det fel mot naturen att de ska slängas.

Den är framtagen för normal till torr hud. Citrongräs är inom aromaterapi ansett som uppiggande och rosmarin är sammandragande. Min recension är att den helt enkelt doftar gott och gör bra för huden.

Jag har en stor förkärlek till ren design och lugna färger. Det har den här och toppar det med en snygg plastflaska med pump. Pump gör doseringen lättare.

L:a Bruket body lotion citrongräs 250ml finns hos Lyko för 360kr

Köpa fullsize? Det kan jag absolut men inte just nu eftersom jag har gett mig själv shoppingförbud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *