La Roche-Posay Rosaliac CC creme är en CC-kräm som ska reducera rodnad samtidigt som den täcker. Den ska inte heller täppa till porerna. Krämen ska återfukta och lugna utan att klibba.

För att skydda och förebygga skador så innehåller den Spf30

Färgen ska passa för ljus till medium hudton och är framtagen speciellt för att passa även rosaceahud.

En universell färg till ljus eller medium hudton. La Roche-Posay Rosaliac CC creme innehåller Ambophenol som ska minska rodnaden där det uppstår. Just rodnaden brukar vara något som de med rosacea lider av så det är ju lovande. Ambophenol ska dessutom stärka kärlväggarna vilket på sikt också lindrar rosacea.

Recension Flaskan är i plast och har pump vilket är toppen. Den tar inte mycket plats och väger lite.

Doften är väldigt neutral

Spf i makeup tycker jag är på gränsen till falsk marknadsföring. Det ger en falsk säkerhet men inte ett fullgott skydd så jag föredrar en bra cc-kräm och separat spf.

Den kräver lite jobb att få till. Jag blir mörk på sommaren och det är lätt att den ligger i klumpar om man inte verkligen masserar in den. Jag tycker att man får en fräsch lyster och färgen blir fin. Tyvärr kan jag inte ha den i närheten av mina ögon. De svider och rinner av krämen. Just rödheten i min hud gör att jag ofta blir rosa av många krämer men jag upplever inte att jag blir rosa av den här. Huden får en lugn ton som jag verkligen uppskattar

La Roche-Posay Rosaliac CC creme finns bland annat hos Lyko för 240kr

Köpa igen? Osäker, jag vill testa den mer innan men den känns riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *