Le Couvent Aqua Paradisi

Le Couvent Aqua Paradisi

Le Couvent Aqua Paradisi är en parfym som var med i någon box. Jag tror att det var en Glossybox men jag kan ha fel. Fördelen med den här sidan är ju att jag bestämt mig för att testa alla mina skönhetsprodukter. Doften är lite läderaktig på ett bra sätt. Ros är ju en doft jag inte brukar tycka om men de senaste åren har jag insett att det finns underbara rosdofter bara de är rätt sammansatta och jag kan gissa att de även ska vara naturliga och inte syntetros. Det är på samma sätt med vanlij. De starka syntetdofterna är ju outhärdliga medan riktig vaniljdoft är fantastisk.

Den här är en mjuk doft som inte anfaller omgivningen men är diskret blommig och ligger kvar hela dagen. Le Couvent Aqua Paradisi är vegansk och gjord på naturliga essenser. Doften ska vara ros och pelargon men jag har antingen doftat på för många pelargonieblad och för få blommor men jag hittar inte minsta antydan av pelargon.

Le Couvent Aqua Paradisi finns bland annat hos Kicks, 50ml kostar 440kr. Den finns även i större format

Köpa igen? Det kan jag tänka mig


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *